AmersfoortNieuwsbord.nl
  1. Bij restaurant Azaka proef je het levensverhaal van Shinell: `In wat ik kook laat ik mijn liefde zien`

Bij restaurant Azaka proef je het levensverhaal van Shinell: `In wat ik kook laat ik mijn liefde zien`

Amersfoort - Caribisch met een Europese twist. Dat proef je bij restaurant Azaka. Eigenaar Shinell Jones (36) kwam twaalf jaar geleden naar Nederland, waar ze onderaan de ladder moest beginnen. Dankzij een behulpzame buurvrouw en veel doorzettingsvermogen runt ze nu haar eigen tent in Amersfoort! Het stofzuigen wordt...

Lees het volledige artikel bij In De Buurt.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Redactie amersfoortnieuwsbord.nl
Redactie amersfoortnieuwsbord.nl

Nieuws door In De Buurt. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten